19.10
21:41

Χειροπέδες της ΟΠΚΕ σε αλλοδαπό στον Άγιο Παντελεήμονα με την υποψία επίθεσης

AEK1924.gr team
Χειροπέδες της ΟΠΚΕ σε αλλοδαπό στον Άγιο Παντελεήμονα με την υποψία επίθεσης
Advertisement

Μάλιστα, μπαίνοντας, έπεσε κάτω και άρχισε να προσεύχεται με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί καν τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για ύποπτο άνδρα  που είχε εισέλθει εντός, με σακίδιο και συμπεριφερόταν ύποπτα.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ, πριν προλάβει να αντιδράσει, κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Από τον έλεγχο που έκαναν πάνω του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τεράστιο μαχαίρι ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια διατάχθηκε από τον εισαγγελέα να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας επισημαίνουν στο newsit.gr, ότι η ΟΠΚΕ είναι μια από τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής που μπορεί να ανταποκριθεί σε σοβαρά περιστατικά πλην όμως αντί να χρησιμοποιείται στην υπηρεσία του πολίτη, διατίθεται σαν υπηρεσία φύλαξης VIP και μέτρων τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας έχει απασχολήσει τις αρχές αρκετές φορές: Την περίοδο του Πάσχα κατά την διάρκεια λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, εισήλθε εντός εκκλησιάς και έψαλε διαβάζοντας το κοράνι. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία ενώ έγινε και διοικητική απέλαση για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Πηγή: newsit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->