
Μάλλον είναι από τους κλασσικούς εθισμένους στην καφεΐνη οι 15 παίκτες της Λας Πάλμας, καθώς δεν μπορούσε να διακόψει τίποτα την απόλαυση του καφέ τους, ούτε ακόμα και η πτήση τους!
Το αεροπλάνο έχασαν 15 παίκτες της Λας Πάλμας, που μετέφερε την αποστολή στη Σεβίλλη για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Παρότι έφτασαν εγκαίρως στο αεροδρόμιο μαζί με την αποστολή της ομάδας, 15 παίκτες και δύο φυσιοθεραπευτές θεώρησαν πως είχαν χρόνο για να πιουν καφέ προτού επιβιβαστούν, όταν ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει καθυστέρηση. Τελικώς δεν υπάρξε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την πτήση τους. Για τα 17 άτομα της ομάδας ναυλώθηκε τσάρτερ με προορισμό την Σεβίλλη, μιας και διαθέσιμο δρομολόγιο δεν υπήρχε.
✈️🤣 Los jugadores de Las Palmas que se quedaron en tierra ya están en Sevilla… y @Munirhaddadi explica lo que ha pasado.
📹 @GonzaloTortosa pic.twitter.com/EaDW5QKZRU
— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) September 16, 2023