Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού για 7 με 10 ημέρες.
Η πολλή καλή απόδοση του Βίκτωρα Κλωναρίδη και το εντυπωσιακό γκολ που σκόραρε στο 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού, του βγήκαν ξινά… Ο ομογενής επιθετικός αμέσως μετά το σουτ και ενώ πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και ζήτησε την αντικατάσταση του.
Ο Κλωναρίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (29/10), αλλά η πρώτη εκτίμηση του ιατρού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, αναφέρει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων 7 με 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η φετινή σεζόν διαγράφεται άσχημη για τον Κλωναρίδη, διότι έχει ταλαιπωρηθεί από συχνούς τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement