
Πραγματοποιήθηκε ο καταρτισμός των ομίλων της Super League 2 με την Β’ ομάδα της ΑΕΚ να πηγαίνει στον 1ο όμιλο της κατηγορίας.
Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφασίστηκε ο καταρτισμός των δύο ομίλων του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός θα παίξει στον Βορρά, την ώρα που ο Τηλυκράτης Λευκάδας θα βρίσκεται στον Νότο.
Στον Νότιο Όμιλο επιστρέφει ο Διαγόρας, ενώ το κενό του ΟΦ Ιεράπετρας δεν καλύπτεται από κάποια ομάδα. Παρεμπιπτόντως, η συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας δεν είναι βέβαιη, ωστόσο θα συμμετάσχει κανονικά στην κλήρωση.
Θυμίζουμε πως στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική, μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι κι οι Β’ Ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Βορράς – Α’ όμιλος:
Νότος – Β’ όμιλος:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement