09.9
19:43

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ νίκησε και τον Διομήδη και προκρίθηκε στον τελικό του «Ανδρέας Παπασταμάτης».

AEK1924.gr team
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ νίκησε και τον Διομήδη και προκρίθηκε στον τελικό του «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ επί του Διομήδη στο 4ο Διεθνές Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» και πρόκριση στον τελικό.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ΑΕΚ που επικράτησε του Διομήδη Άργους με 27-21 και προκρίθηκε στον αυριανό (10/9) τελικό του 4ου Διεθνούς Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με το σκορ 14-10 υπέρ της. Η ομάδα του Διομήδη είχε ένα καλό δεκάλεπτο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου παίζοντας καλή άμυνα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (16-16). Η «Ένωση» με καθαρό μυαλό κατάφερε στο τέλος να ξαναπάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να διαμορφώσει το τελικό 27-21.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 1, Κρητικός 1, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 9, Νικολαϊδης, Μάλλιος 2, Ηλιόπουλος 1, Ρασπίτσος, Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου 4, Κομαρζέφσκι, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 2, Άρσιτς, Ζάμπιτς, Σόκολιτς, Λέμος 3, Κεδέρης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Τερλέτσκι, Κωστούλας, Ασβεστάς 3, Τσακουρίδης 2, Τσέλιος 1, Μπάγιος 1, Ομάρ Σάλεμ 5, Κωστακίδης 2, Στεφανίτσης 4, Τσάκαλος, Βουκαντίνοβιτς 2, Νικολίνταης, Χατζηκωνσταντίνου, Μάνθος 1

Advertisement