
Διπλό μεταγραφικό… χτύπημα από την Ένωση, φέρνοντας στην Ελλάδα τα αδέρφια Πάις για λογαριασμό της.
Δυναμικό ξεκίνημα στις προσθήκες του ανδρικού futsal της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακοίνωση επισήμως την προσθήκη των Αγκουστίν Πάις και Άριελ Πάις για την ερχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για Αγκουστίν Πάις:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις. Ο 23χρονος (08/01/2000) διεθνής Αργεντινός άσσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.
Ο Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές σάλας της Αργεντινής. Έχει φορέσει τη φανέλα της ιστορικής Ρασίνγκ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.
Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής από το 2020.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λαουτάρο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση για Άριελ Πάις:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπράιαν Άριελ Πάις. Ο 23χρονος (17/03/2000) διεθνής Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.
Ο Μπράιαν Άριελ Πάις αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του αργεντίνικου ποδόσφαιρου σάλας, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Ρασίνγκ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.
Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, στην οποία κλήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία.
Μπράιαν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement