
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Χαρτς στην Τούμπα, καθώς προηγείται 2-0 από το ημίχρονο κι έχει ήδη την αβάντα της επικράτησής του από το προηγούμενο παιχνίδι.
Μόλις στο 15′ η ομάδα του Λουτσέσκου προηγήθηκε της Σκωτσέζικης Χαρτς έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση φάουλ σε καλή θέση από τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε ύψος στην μπάλα και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Νωρίτερα μάλιστα στο 12′ ο Βιεϊρίνια υποδέχτηκε την μπάλα ψηλά, σύγκλινε προς τα μέσα και με σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλαρκ.
Γι’ακόμη μια βραδιά ο Κωνσταντέλιας έβαλε την σφραγίδα του, που έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Σβάμπ πήρε την κεφαλιά και ο Τόμας με γυριστό και πλάτη στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement