Ο Γάλλος επιθετικός απείχε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αυριανό (31/8) αγώνα του Europa Conference League με τη Λέφσκι Σόφιας και δείχνει ανυποχώρητος στο αίτημά του.
«Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε για την απουσία του είναι η επιθυμία του να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, πριν τη λήξη του μεταγραφικού “παραθύρου” την Παρασκευή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Άιντραχτ, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κρέσε, τόνισε χαρακτηριστικά:
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Γνωρίζαμε έναν διαφορετικό Ραντάλ και ξέραμε τον αληθινό χαρακτήρα του. Συμβαίνουν πολλά γύρω του αυτή τη στιγμή που τον οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι λανθασμένη, όπως ξεκαθαρίσαμε στον ίδιο και το περιβάλλον του. Αυτό που είναι ξεκάθαρο για εμάς είναι ότι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δραστηριότητά μας στη μεταγραφική αγορά. Σε τελική ανάλυση, εμείς αποφασίζουμε».
Μιλώντας χθες βράδυ στο γερμανικό Sky, ο Κολό Μουανί δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή στη διοίκηση της Άιντραχτ.
Πηγή: sdna.gr







