
Ο Έλληνας μπακ σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει επαφές με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που ειδικεύεται στις μεταγραφικές εξελίξεις των ομάδων, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, η οποία αφορά την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, ότι Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ και ότι έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, γίνονται συζητήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Ο σύλλογος πιέζει περιμένοντας εξελίξεις ση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ».
Θυμίζουμε, ότι η Ένωση αυτή την στιγμή έχει τους Λάζαρο Ρότα και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για το δεξί άκρο της άμυνας και ως τρίτη επιλογή τον Βεντάντ Ραντόνια.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση για την θέση του δεξιού μπακ, αλλά και σε άλλες θέσεις, που έχει επιλογές η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Απ’ την άλλη, η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, για την συγκεκριμένη φημολογία, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι όλοι επικεντρωμένοι αυτή την στιγμή στο αυριανό ματς με την Αντβέρπ.
Δείτε το tweet:
AEK Athens are keen on signing George Baldock from Sheffield United, talks are taking place 🇬🇷🏴 #transfers
Club pushing waiting for developments, up to Sheffield Utd. pic.twitter.com/UQvXcMHrSD
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 29, 2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement