26.8
15:25

Ιωνικός κατά Δημοτικής Αρχής: «Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο»

AEK1924.gr team
Ιωνικός κατά Δημοτικής Αρχής: «Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο»

Πυρά κατά της Δημοτικής Αρχής εκτόξευσε η ΠΑΕ Ιωνικός σχετικά με την λειτουργικότητα του γηπέδου της και των έργων που έχουν καθυστερήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Μπήκε Σεπτέμβρης, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο ούτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης…”

Μετά τις καταστροφικές φωτιές στην περιοχή της Φυλής και κατ’ επέκταση στο γήπεδο το οποίο νοικιάζει η ΠΑΕ Ιωνικός για να προπονείται η ομάδα, έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους σας!

Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο για να εξυπηρετήσει σε έκτακτες ανάγκες την ομάδα. Ο κύριος Ιωακειμίδης είναι εξαφανισμένος από την περιοχή, ο ανάδοχος Καρνομουράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και δεν χρησιμοποιεί το ανάλογο προσωπικό, επιμένοντας πως είναι απλήρωτος. Και φυσικά το μάρμαρο το πληρώνει η ομάδα και η διοίκηση!

Που είναι ο δήμαρχος; Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Που είναι όλοι αυτοί σήμερα; Που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;

Καταλαβαίνετε όλοι γιατί φωνάζουμε τόσο καιρό; Καταλαβαίνουν ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και έκτακτες καμιά φορά;

Καταλαβαίνουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα κι εμείς θα ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να αγωνιστεί ο Ιωνικός; Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο για την ψήφο μας;

Το είπαμε και το ξαναλέμε, ήμασταν πριν απ’ αυτούς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από αυτούς στην Νίκαια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement