17.8
15:32

Μόνο για το παιχνίδι στην Αθήνα η Ντιναμό-Συν. Τύπου και προπόνηση στην Κροατία

AEK1924.gr team
Μόνο για το παιχνίδι στην Αθήνα η Ντιναμό-Συν. Τύπου και προπόνηση στην Κροατία

Για λόγους ασφαλείας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αλλά και η τελευταία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα πραγματοποιηθούν στην Κροατία.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να «σφραγίσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League το προσεχές Σάββατο (19/8), στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά το θρίαμβο στο «Μαξιμίρ».

Υποχρέωση όλων όσων βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια για την αναμέτρηση η προστασία της ομάδας και φυσικά να μη συμβεί το παραμικρό εντός και εκτός γηπέδου.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι προφανώς αυξημένα, γι’ αυτό άλλωστε και οι Κροάτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους εντός συνόρων.

Η καθιερωμένη τελευταία προπόνηση και η συνέντευξη Τύπου δεν θα πραγματοποιηθούν εν Ελλάδι, αλλά στην Κροατία. Το ταξίδι δηλαδή της ομάδας του Μπίστσαν θα είναι αστραπή, μόνο για τον αγώνα στην «OPAP Arena».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement