13.8
21:26

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ: Στην φυλακή οι 105 για τον φόνο Κατσούρη

AEK1924.gr team
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ: Στην φυλακή οι 105 για τον φόνο Κατσούρη
Advertisement

Προφυλακιστέοι και οι σημερινοί (13/08) κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, ολοκληρώνοντας έτσι τον… μαραθώνιο ανακρίσεων. Σε 16(!) διαφορετικές φυλακές.

Ανακριτές και εισαγγελέας έστειλαν στη φυλακή και τους 105 χούλιγκαν που κατηγορούνταν για τα άγρια επεισόδια.

Το πρωί κρίθηκε προφυλακιστέος και άλλος ένας από τους κατηγορούμενους της τρίτης ομάδας, ο οποίος απολογήθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι την Κυριακή είναι οι πέντε υπήκοοι Κροατίας που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα επιχειρώντας να φύγουν προς Ιταλία καθώς και ο συμπατριώτης τους που συνελήφθη στην Κακαβιά θέλοντας να περάσει τα σύνορα για Αλβανία.

Οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλων. Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη προσωποποιηθεί λόγω του ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα του ελέγχου DNA.

Εν τω μεταξύ, εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια.

Συγκεκριμένα συνολικά 41 φυλακιστήρια εξεδώθησαν που αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->