
Συγκινητική στιγμή στο «Κλ. Βικελίδης» όταν ο Λουίς Πάλμα σκόραρε και άνοιξε το σκορ επί της Ντιναμό Κιέβου και πανηγύρισε σηκώνοντας μια φανέλα με το νούμερο «29» και το όνομα «Μιχάλης».
Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, απ’ τους Κροάτες δολοφόνους χούλιγκανς έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και το φίλαθλο κοινό, έχει σταθεί στο πλευρό της οικογένειας της ΑΕΚ.
Πρώτος και καλύτερος ο Άρης, ο οποίος έχει ακόμα νωπές τις πληγές απ’ την δολοφονία του δικού του παιδιού, του Άλκη Καμπανού.
Απ’ την πρώτη στιγμή οι φίλοι του Άρη, έχουν συμπαρασταθεί σ’ αυτούς τους φίλους της ΑΕΚ, ενώ και νωρίτερα διαβάσατε για το πανό που σηκώθηκε για να πουν το δικό τους «αντίο», στον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης.
Ωστόσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλησε να δείξει την συμπαράσταση του και το έκανε μετά το γκολ του Λουίς Πάλμα, που άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.
Ο επιθετικός απ’ το Παναμά δεν πανηγύρισε σχεδόν καθόλου και στη συνέχεια, του έδωσαν στα χέρια μια φανέλα της ομάδας του, η οποία στο πίσω μέρος της, είχε το όνομα του Μιχάλη και το νούμερο «29» της ηλικίας του.
Ο Πάλμα την έδειξε σ’ όλο το γήπεδο και έλαβε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, μοιράζοντας συγκίνηση για την αξιέπαινη κίνηση του Άρη.
Δείτε την φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement