Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στο περιθώριο των κληρώσεων στη Νιόν
Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε η Αγγελική Αρκάδη, για τις ευρωπαϊκές κληρώσεις της ΑΕΚ στη Νιόν. Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ εξέφρασε αρχικά τη χαρά της, για την επιστροφή της Ένωσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
«Είμαστε χαρούμενοι που η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αύριο διεξάγεται ο πρώτος αγώνας για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Σήμερα ήρθαμε εδώ για την κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης και του Europa League. Είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ φέτος να μαζέψει βαθμούς και βελτιώσει τον συντελεστή της στη βαθμολογία της UEFA, αλλά να βοηθήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει θέσεις».
Για την αισιοδοξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επαφές με την UEFA, σχολίασε σχετικά τα εξής: «Το νιώθουμε αυτό εδώ και καιρό. Είμαστε σε επαφή με την UEFA από τον περασμένο Ιανουάριο και για τον τελικό του Conference League, για μια σειρά από θέματα. Την περασμένη σεζόν έγιναν επισκέψεις στο γήπεδο και φέτος θα ξεκινήσεις οι επισκέψεις της UEFA για τον τελικό. Είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη για την ΑΕΚ που θα φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό, είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα».
Τέλος, για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή, αλλά και στην Ευρώπη, η Αγγελική Αρκάδη πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στο γήπεδό της. Αύριο είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στο νέο γήπεδο και έχει ιστορική σημασία. Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι τελευταίας τεχνολογίας, όπως οφείλει να έχει κάθε ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όλα θα πάνε καλά».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement