
Απόλυτα ομαλά αφίχθη η κιτρινόμαυρη αποστολή στην Τραπεζούντα και το ξενοδοχείο όπου και θα διανυκτερεύσει, με τους ανθρώπους της Τραμπζονσπόρ να έχουν μεριμνήσει για όλα.
Σε ρυθμούς… Τραμπζονσπόρ κινείται η ΑΕΚ, με την αποστολή της ομάδας να καταφθάνει στην τουρκική πόλη με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση.
Οι άνθρωποι της αυριανής (30/07, 20:00) αντιπάλου της Ένωσης είχαν μεριμνήσει για όλα, δίχως να δυσκολεύεται ή να καθυστερεί στο ελάχιστο η κιτρινόμαυρη αποστολή.
Η αναχώρηση από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο – όπου και θα διανυκτερεύσει η ομάδα – έγινε ταχύτατα, με την τουρκική Αστυνομία να διακόπτει την κυκλοφορία για την άμεση διέλευση του πούλμαν της ΑΕΚ.
Μάλιστα, στα… όμορφα της φιλοξενίας συγκαταλέγεται το γεγονός πως οι άνθρωποι του ξενοδοχείου είχαν βάλει από τα μεγάφωνα τον ύμνο της ΑΕΚ κατά την άφιξη της αποστολής.
Όλα κάτω από ένα κλίμα φιλοξενίας, σεβασμού και φίλαθλου πνεύματος, με την Ένωση και την Τραμπαζονσπόρ να αγωνίζονται αύριο για την πρόβα τζενεράλε της σεζόν που έρχεται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement