
Αρκετές μέρες έχουν στη διάθεσης τους η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Έβαλντ Λίνεν, για να αποφασίσουν ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδος στον β’ γύρο
Οι επίσημες αναμετρήσεις της ΑΕΚ για το 2013 τελείωσαν και πλέον η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μπαίνει στην διαδικασία του λεγόμενου ξεσκαρταρίσματος, υπό τις εντολές βέβαια και του Γερμανού τεχνικού της.
Άλλωστε από τα μέχρι τώρα παιχνίδια που κοουτσάρισε ο Λίνεν έδειξε περίπου σε ποιους θα βασιστεί τη ερχόμενη χρονιά αλλά και σε ποιους δεν αναμένεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες.
Οι διοικούντες την ΑΕΚ θα λάβουν υπόψη τους την γνώμη του προπονητή και ενδεχομένως να κινηθούν σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ή στην λύση της συνεργασίας με τους δανεικούς. Αυτό βέβαια θα κριθεί και από το διοικητικό μέλλον της ομάδος, καθώς ενδεχόμενες αλλαγές μπορεί να φέρουν αντίστροφες εξελίξεις.
Όπως και να έχει, η ΑΕΚ με τον Γερμανό στον πάγκο της το 2013 και με τις όποιες ακόμη προσθήκες γίνουν, θα έχει ένα υλικό της εμπιστοσύνης του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement