10.7
15:33

«Η Αλαβές δίνει 3 εκατ. για Μάρκος Αντρέ, λιγότερα ο Ολυμπιακός»

AEK1924.gr team
«Η Αλαβές δίνει 3 εκατ. για Μάρκος Αντρέ, λιγότερα ο Ολυμπιακός»

Ο Αντόνιο Κοδρόν φαίνεται να έχει “κεντράρει” στην περίπτωση του Ισπανο-βραζιλιάνου επιθετικού που βρίσκεται στην transfer list της Βαλένθια, έχοντας καταθέσει επίσημη προσφορά στις “νυκτερίδες” για την απόκτησή του.

Οι Πειραιώτες πάντως δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον 26χρονο στράικερ από την ιβηρική.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στην Ισπανία, η Αλαβές προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του κι αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια της η Βαλένθια, η οποία θέλει να αποσβέσει μέρος της επένδυσης που είχε κάνει, δαπανώντας περί τα 9 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τη Βαγιαδολίδ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “relevo.com”, στη Βαλένθια βρίσκουν πολύ ενδιαφέρουσα τη συγκεκριμένη πρόταση, θέλοντας να βάλουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης στο deal.

“Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, αλλά υπάρχουν και δύο ομάδες που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο πρώτος είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βελτίωσe την αρχική του προσφορά για δανεισμό και προτίθεται να προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή, αλλά με χρήματα που απέχουν πολύ από αυτά της Αλαβές”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Η έτερη κρούση που έχει η Βαλένθια είναι από τη Γρανάδα, χωρίς πάντως να έχει κατατεθεί επίσημη προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement