08.7
19:41

Ελεύθερος υπό όρους ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε δρόμο στην Κέρκυρα μετά την απολογία του

AEK1924.gr team
Ελεύθερος υπό όρους ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε δρόμο στην Κέρκυρα μετά την απολογία του
Advertisement

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον 76χρονο ιδιοκτήτη του αλόγου που ξεψύχησε στην Κέρκυρα, ενώ μετά την απολογία του στον εισαγγελέα του νησιού αφέθηκε ελεύθερος.

Ο αμαξάς κατηγορείται για κακοποίηση ζώου εργασίας μετά τον θάνατο του αλόγου του που κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης σέρνοντας την άμαξα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση οδηγείται πλέον στο στάδιο της κύριας ανάκρισης με την κατηγορία ότι το άλογο εργαζόταν ενώ είχε χρόνια πάθηση, πνευμονικό εμφύσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει το επόμενο διάστημα από το δικαστικό συμβούλιο την πλήρη απαλλαγή του και να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Από την άλλη πλευρά, φιλοζωικές οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα, οι οποίες αναμένεται να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Πηγή: news.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->