24.9
06:28

Η άτολμη ΑΕΚ και το πέναλτι

Πένυ Μακρή
Η άτολμη ΑΕΚ και το πέναλτι
Advertisement

Διαβάστε πως αντιμετωπίζουν το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι οι εφημερίδες, με την ΑΕΚ να κρίνεται για τον αδικαιολόγητο φόβο που έβγαλε εντός αγωνιστικού χώρου, και τον Σιδηρόπουλο για το πέναλτι που δεν της έδωσε στο 78’.  

Goal

«Γούστα»είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο ΠΑΟΚ δεν μάσησε και με ανατροπή πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στην άτολμη ΑΕΚ. Έγιναν δύο, έδωσε ένα. Σωστή η υπόδειξη του Σιδηρόπουλου στο πέναλτι του Σοϊλέδη στον Τζιόλη στο 84’, έπρεπε όμως να καταλογίσει την παράβαση και στο μαρκάρισμα του Κάτσε στον Σιμόες. Μαζί Σαββίδης, Μελισσανίδης και κάλεσμα του πρώτου στον Μαρινάκη.

Sportday

«2-1 με ανατροπή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.

Livesport

«Αλλάζει και τρομάζει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στη νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ. Άγγιξε την ισοφάριση η Ένωση στο φινάλε. Παράπονα για πέναλτι του Κάτσε στον Σιμόες. Τίγρης: Τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο.

Ώρα των σπορ

«Πέναλτι κύριε Σιδηρόπουλε»  είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πάρα πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ, το καθοριστικό σημείο στην Τούμπα ήταν το πέναλτι – μαρς του Κάτσε στον Σιμόες στο 78’. Ο αδικαιολόγητος φόβος, αλλά και σειρά λαθών έφεραν την ήττα. Πήγε για τα λίγα και έχασε τα πολλά. Πήγε να το γυρίσει μόνος του ο Μάνταλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->