08.6
21:43

«Χέρενφεν και Τσβόλε θέλουν τον Άμραμπατ»

AEK1924.gr team
«Χέρενφεν και Τσβόλε θέλουν τον Άμραμπατ»

Δύο ακόμη Ολλανδικές ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησης του Νόρντιν Άμραμπατ.

Ενώ το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ με την ΑΕΚ παραμένει κάτι παραπάνω αβέβαιο μετά τις δηλώσεις του ίδιου, Ολλανδικά μέσα αποκαλύπτουν τις ομάδες με τις οποίες φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη επαφή ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Αυτή τη φορά ο λόγος για τις Χέρενφεν και Τσβόλε, που σύμφωνα με τους Ολλανδούς έχουν προσεγγίσει  ήδη τον Άμραμπατ.

Συγκεκριμένα, η Χέρενφεν, πλησίασε την μεριά του παίκτη παρότι δεν αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα, ωστόσο θεωρείται μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση που μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Από την άλλη, η Τσβόλε μόλις ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια του Ολλανδικού πρωταθλήματος και θέλει να ενισχυθεί με εμπειρία ενόψει της επόμενης χρονιάς στην Eredivisie.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο απαρατήρητος δεν περνάει ο Μαροκινός στην αγορά της Ολλανδίας και αν τελικά επιλέξει την επιστροφή του εκεί προκειμένου να βρίσκεται κοντά με την οικογένειά του, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement