Η Μπαρτσελόνα είχε κάνει έφεση στη ΦΙΦΑ για την ποινή που της επεβλήθη αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και θα παραμείνει ενεργή μεχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ραφίνια που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστική δράσης για την υπόλοιπη σεζόν η Μπαρτσελόνα ήθελε να τον αντικαταστήσει με τον Αρντά Τουράν και κατέφυγε στη ΦΙΦΑ προκειμένου να αποσυρθεί η ποινή.
Οι Καταλανοί πίστευαν ότι θα πάρουν θετική απάντηση αλλά κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε. Η ΦΙΦΑ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί η ποινή και έτσι δεν θα μπορεί να δηλώσει σε καμία διοργάνωση νέο παίκτη μέχρι το 2016.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ισπανική λίγκα δέχεται την αντικατάσταση παικτών σε σοβαρές περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη με τον τραυματισμό του Ραφίνια αλλά δεν μπορεί να πάει κόντρα στις αποφάσεις της ΦΙΦΑ.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement