21.9
14:25

Το Ποτάμι πάει σε συνέδριο με ανοιχτή ατζέντα. Στο τραπέζι και θέμα ηγεσίας

AEK1924.gr team
Το Ποτάμι πάει σε συνέδριο με ανοιχτή ατζέντα. Στο τραπέζι και θέμα ηγεσίας
Advertisement

Μετά τη μείωση των ποσοστών του κόμματος κατά δύο μονάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τα όργανα την Τετάρτη και προκηρύσσει συνέδριο στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου

Μετά τη μείωση των ποσοστών του κόμματος κατά δύο μονάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τα όργανα την Τετάρτη και προκηρύσσει συνέδριο στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου φέρνει τρικυμία στο Ποτάμι, το οποίο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται από το 6% στο 4%, παρόλο που ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε θέσει στόχο το 10% και τη συμμετοχή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, στο ρόλο του εταίρου- κλειδί.

Μετά την ήττα όμως το Ποτάμι πηγαίνει σε συνέδριο, με ανοιχτή ατζέντα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Πρώτα όμως θα συνεδριάσει αυτή την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι από κοινού η πρώην και η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, η συντονιστική επιτροπή, ο πολιτικός σχεδιασμός και η συντονιστική της επιτροπής διαλόγου.

Το συνέδριο του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε θα έχει ανοιχτή ατζέντα και σε αυτό θα τεθούν όλα τα θέματα. Ο προσυνεδριακός διάλογος ξεκινά άμεσα, ενώ έχουν ζητηθεί προτάσεις από την πανελλήνια επιτροπή για τα επόμενα βήματα.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->