
Αναφορά στα δύο μουσεία που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι πολύ κοντά στο να ανοίξουν τις πύλες τους, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Εντυπωσιακά τα όσα θα βλέπουν και θα βιώνουν οι επισκέπτες του Προσφυγικού Μουσείου, με τον Μελισσανίδη να αναφέρει πως «όποιος μπαίνει μέσα, θα βγαίνει και θα κλαίει».
Το συγκεκριμένο μουσείο είναι κατά 90% έτοιμο, ενώ και αυτό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena.
Ανοιχτό επίσης άφησε και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο στις εμφανίσεις της ομάδας του χρόνου, κλείνοντας 100 χρόνια ιστορίας.
Για τα Μουσεία και τουρ μέσα στο γήπεδο: «Ναι θα γίνεται κανονικά τουρ μέσα στο γήπεδο, τα μουσεία είναι 90% έτοιμο το Προσφυγικό και σας λέω υπεύθυνα, ότι όποιος θα μπαίνει και θα βγαίνει, θα κλαίει. Και το Μουσείο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, θα είναι απ’ τα πιο ωραία Μουσεία της Ευρώπης. Πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμα».
Λόγω των 100 χρόνων και αν θα υπάρχει στην φανέλα κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο: «Δεν το ξέρω ακόμα, αλλά η ΑΕΚ πάντα πρωταγωνιστεί σε τέτοιες εκδηλώσεις. Θα δούμε κάτι σκεφτόμαστε να κάνουμε».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement