Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ φαίνεται να έχουν στη λίστα τους την περίπτωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι από τη Γιουβέντους.
Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει και όλο και περισσότερα ονόματα έρχονται στη φορά, με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να είναι πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο σενάριο.
Σύμφωνα με το «calciostyle», ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους βρίσκεται στα ραντάρ τόσο των «ερυθρολεύκων» όσο και της Ένωσης για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.
Το συμβόλαιο του 28χρονου στόπερ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο στη Γιουβέντους θα ήθελαν να αποχωριστούν το συμβόλαιό του στους επόμενους μήνες. Το όνομά του έχει γραφτεί για τη μισή… Ευρώπη και ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες, βρίσκονται και οι δύο ελληνικές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement