18.9
06:50

Αλ Μανσούρ με φόντο «Αγιά Σοφιά»

Πένυ Μακρή
Αλ Μανσούρ με φόντο «Αγιά Σοφιά»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του χρηματιστηρίου του Κατάρ είναι αποφασισμένος να επενδύσει στην Ελλάδα και αυτός ήταν και ο λόγος συνάντησης του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Σαν βόμβα έσκασε στην ΑΕΚ το όνομα του Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ, ο οποίος συναντήθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της Aegean.  Οι δυο τους εκτός από άλλες κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες για τις οποίες έχουν έρθει ξανά σε επαφή είχαν στην… ατζέντα τους αναφορά στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ!

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Ο Τίγρης προσπαθεί να πείσει τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του χρηματιστηρίου του Κατάρ να ασχοληθεί με την Ένωση και κυρίως με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη πριν οι Κιτρινόμαυροι πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια.

Στην ΑΕΚ, όπως φαίνεται, προχωρούν παράλληλα με τις γραφειοκρατικές εξελίξεις που απομένουν για να δοθεί το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών και έχουν γίνει ήδη επαφές για την «Αγιά Σοφιά». 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement