Δύο θα είναι οι φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει το Ροδίων Άθλησις κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ.
Συγκεκριμένα, το συγκρότημα της πόλης μας θα φιλοξενήσει την «Ένωση» το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, ενώ μία ημέρα αργότερα και γίνει ακόμη ένα φιλικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Οι αθλητές του Νίκου Αντωνιάδη συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την προετοιμασία τους για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους και με στόχο να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε έναν μήνα, όταν και θα αντιμετωπίσουν το Ρέθυμνο εκτός έδρας, για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας.
Πηγή:dimokratiki
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement