06.5
15:10

Οριστικό: Μένει Αθήνα η ΑΕΚ

Σταμάτης Πίντζος
Οριστικό: Μένει Αθήνα η ΑΕΚ

Αποφάσισε η ΑΕΚ -και μετά τις εισηγήσεις για αναβολή της αγωνιστικής- να μην ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να παραμείνει Αθήνα.

Την απόφαση να μην ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, περιμένοντας την επίσημη θέση των αρμόδιων οργάνων για το μέλλον της αυριανής (07/05) αγωνιστικής των play-offs πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Προ λίγου και μετά από ώρες αναμονής, οι άνθρωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κόσμο που είχε ξεκινήσει να μαζεύεται πέριξ του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, πως η ομάδα ΔΕΝ θα ταξιδέψει για το ματς με τον Άρη.

Φυσικά η απόφαση δεν είναι απερίσκεπτη, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου βλέποντας τα 24(!) ξαφνικά κρούσματα του Παναθηναϊκού αλλά και τις εισηγήσεις για αναβολή της αγωνιστικής, έπραξε εύλογα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, κάτι φυσικά που έπρεπε να έχει προλάβει η Super League.

Τίποτα λιγότερο από την ΑΜΕΣΗ ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και την πραγματοποίηση των αναβληθέντων -όπως όλα δείχνουν- αυριανών αγώνων δεν ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement