
Η Ένωση έδωσε εχθές έναν από τους τρεις τελικούς που χρειάζονταν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να καταφέρει να τον κερδίσει ενώ παράλληλα δεν αξιοποίησε το δώρο του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο.
Ο Ματίας Αλμέιδα είχε να αντιμετωπίσει και να λύσει πολλά προβλήματα που τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί, όπως η κούραση των παιχτών, αναπάντεχοι τραυματισοί και μια ίωση που εξόντωσε πολλούς ποδοσφαιριστές.
Κανείς παρόλα αυτά δεν έκανε πίσω, όλοι ακόμα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς με τον Ολυμπιακό φώναζαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη χθεσινή αναμέτρηση. Και το έκαναν, κανένας δεν μπορεί να τους χρεώσει κάτι, προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όλοι, όλοι όσοι κλήθηκαν από τον Αργεντίνο να αγωνιστούν. Ακόμη και ο Ζίνι, ένα παιδί που είδε το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ να πραγματοποιείται σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς.
Σε ένα ματς που εν τέλη, οι κιτρινόμαυροι αδίκησαν τον ίδιο τους τον εαυτό, όπως και τρεις ημέρες πριν στη Λεωφόρο. Δεν τον αδίκησαν όμως επειδή δεν προσπάθησαν να πάρουν αυτό που τους αξίζει, αδικήθηκαν γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που τους αρμόζει.
Δεν θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πως το πρωτάθλημα τελείωσε, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και η μεγαλύτερη αδικία για το ταξίδι μέχρι εδώ.
Η δύση της σεζόν βρίσκει τη νέα ΑΕΚ που ξεκίνησε να χτίζεται από την έλευση του Ματίας Αλμέιδα έναν χρόνο πριν, να διεκδικεί στα ίσια το νταμπλ, κάτι που από μόνο του αποτελεί επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τη θέση της πριν έναν χρόνο. Βέβαια όταν φτάνεις στην πηγή θέλεις να πιεις και το νερό για να δικαιωθείς.
Με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της θα μπορούσε να έχει δικαιωθεί και να ετοιμάζεται σιγά σιγά για την φιέστα της, όμως το θα μπορούσε δεν είναι η πραγματικότητα.
Επομένως η ΑΕΚ έχει ακόμα δύο τελικούς, και από σήμερα εστιάζει σε αυτούς, στον ίδιο της τον εαυτό, στα δικά της αποτελέσματα περιμένοντας να δει την κορυφή στο τέλος του φετινού ταξιδιού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement