Στην έλλειψη γκολ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, που βρήκε την ΑΕΚ να χάνει μοναδική ευκαιρία να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα.
Παράλληλα σημείωσε πως όλες οι ομάδες πλέον δείχνουν -λογικά- κουρασμένες κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:
«Εγώ συνεχίζω να σκέφτομαι το ίδιο, όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάναμε ενα μεγάλο ματς κόντρα σε εναν μεγάλο αντίπαλο. Καναμε τη δουλειά μας αλλά θα πρέπει να αξιολογήσουμε και τη εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Εγώ πιστεύω πως όλες οι ομάδες δείχνουν κουρασμένες και είναι φυσιολογικό. Αλλά εμείς σήμερα, προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά όπως και στο προηγούμενο ματς δεν κερδίζεις αν δεν βάζεις γκολ.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement