28.4
23:00

Μπάγερν: Αστυνομική έρευνα στα γραφεία και το «Allianz Arena»για τον Ουσμάνοφ!

AEK1924.gr team
Μπάγερν: Αστυνομική έρευνα στα γραφεία και το «Allianz Arena»για τον Ουσμάνοφ!

Μια περίεργη υπόθεση φέρνει στο φως η «BILD», η οποία αποκαλύπτει έρευνα της Αστυνομίας στα γραφεία της Μπάγερν για ξέπλυμα χρήματος με πρωταγωνιστή τον Ρώσο ολιγάρχη, Άλισερ Ουσμάνοφ.

Μπλεγμένη σε υπόθεση μαύρου χρήματος βρέθηκε η Μπάγερν! Οι Βαυαροί ωστόσο δεν θεωρούνται κατηγορούμενοι, αλλά… μάρτυρες στην έρευνα που έχει ανοίξει η γερμανική Αστυνομία για τον Ρώσο ολιγάρχη και πρώην παράγοντα των Άρσεναλ και Έβερτον, Άλισερ Ουσμάνοφ.

Όπως αποκαλύπτει η «BILD», οι Αρχές έψαξαν τα γραφεία του συλλόγου, το «Allianz Arena», καθώς και το προπονητικό κέντρο το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) αναζητώντας αποδείξεις που θα συνδέσουν τον 69χρονο δισεκατομμυριούχο με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γερμανικός σύλλογος έγινε στόχος της Αστυνομίας εξαιτίας της στενής σχέσης που μοιράζεται ο Ουσμάνοφ με τον πρώην πρόεδρο των Βαυαρών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Ούλι Χένες, ο οποίος τον προμήθευε συχνά με VIP εισιτήρια για τους αγώνες της Μπάγερν στο Champions League.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Αρχές βρήκαν τελικά τα στοιχεία που αναζητούσαν, τη στιγμή ωστόσο που φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν πως οι Βαυαροί δεν θεωρούνται ύποπτοι για την υπόθεση.

«Η υπηρεσία μας δεν διεξάγει έρευνα εναντίον της Μπάγερν ή κάποιου μέλους του κλαμπ» ήταν η σχετική δήλωση της Εισαγγελίας, βγάζοντας ουσιαστικά το σύλλογο από το «κάδρο».

Advertisement