
Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου.
Ο Βραζιλιάνος ζήτησε να καταθέσει ξανά ενώπιον του δικαστή, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό. Στην νέα κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα (17/4), ο 39χρονος επανέλαβε στην ουσία την τελευταία εκδοχή του.
Επέμεινε δηλαδή, ότι υπήρξε σεξουαλική πράξη, η οποία όμως ήταν συναινετική και δεν πρόκειται για βιασμό, όπως ισχυρίζεται το φερόμενο ως θύμα.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο λόγος που στις αρχικές καταθέσεις του είπε ψέματα και αρνήθηκε τη σεξουαλική επαφή ήταν για να κρύψει την απιστία από τη σύζυγό του.
VÍDEO | Dani Alves llega a la Ciudad de la Justicia de Barcelona. La abogada de la acusación no ha querido hacer declaraciones 👇 pic.twitter.com/JEGHndccaV
— EFE Deportes (@EFEdeportes) April 17, 2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement