Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Ισραήλ έχοντας στην «πλάτη» της τα όσα συνέβησαν στο κλειστό των Α. Λιοσίων. Γεγονός που έκανε μέχρι χθες πολύ δύσκολη τη ζωή της Βασίλισσας ακόμη και να οργανώσει το ταξίδι στην Ιερουσαλήμ, καθώς δεν έβρισκε ούτε ξενοδοχείο για τη διαμονή!
Τελικά κατόπιν και της συνδρομής του Υπουργείου Εξωτερικών, λύση το ζήτημα βρέθηκε, με την οποιαδήποτε λεπτομέρεια αναφορικά με το ταξίδι της ΑΕΚ να μην γίνεται γνωστή για λόγους ασφαλείας.
Είναι φανερό πως το κλίμα πλέον είναι ιδιαίτερα τεταμένο και κατόπιν συνεννόησης με τη FIBA αποφασίστηκε να μην αποκαλυφθούν ώρες αναχώρησης, άφιξης, ξενοδοχείο κλπ ούτως ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ένταση.
Επιπλέον τα μέτρα ασφαλείας την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα θα είναι αυξημένα από τις Ισραηλινές αρχές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement