
Θεωρείται πλέον από τους «παλιούς» της Βασίλισσας, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στο ΑΕΚ1924.gr θέτει τους στόχους της νέας σεζόν, αναφέρεται στο ρόστερ της ΑΕΚ καθώς και την προσωπική επιθυμία του.
«Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά φέτος. Η ομάδα είναι πλέον γεμάτη σε όλες τις θέσεις, έχουμε ξεκινήσει από την αρχή μια καινούρια προσπάθεια με τελείως διαφορετικούς στόχους από πέρσι και πρέπει φέτος να φτάσουμε πιο ψηλά. Η ομάδα πρέπει να μπει σίγουρα στην τετράδα», τόνισε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου και συνέχισε αναφερόμενος στους αρχικούς στόχους της Βασίλισσας:
«Θα ήταν πάρα πολύ καλό, αν και έχουμε πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, να περάσουμε στην επόμενη φάση του Eurocupκαι θέλουμε να περάσουμε φυσικά και τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο».
Η ομάδα είναι καινούρια και τώρα γνωρίζεται μεταξύ της.. Πως το νιώθει ο Νώντας; «Η ομάδα είναι καινούργια, θα δέσει, αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε στο Καρπενήσι, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να βρούμε τη χημεία μας και από ότι έχω δει, οι παίκτες είναι πολύ καλοί, είναι εξαιρετικά παιδιά, βρίσκονται σε πολύ καλό μπασκετικό επίπεδο, οπότε η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο».
Όσον αφορά τους προσωπικούς στόχους του: «Με τη δουλειά μου θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα και μαζί με τους στόχους της θα καταφέρω να πετύχω και τους προσωπικούς μου στόχους».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement