04.4
11:45

Ψάχνει το «μπρέικ» στα Ιεροσόλυμα η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Ψάχνει το «μπρέικ» στα Ιεροσόλυμα η ΑΕΚ

Να πάρει τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στους «4» του BCL θέλει σήμερα (04/04, 21:00, ΑΕΚ1924, Cosmote Sport 4) η Βασίλισσα, αντιμετωπίζοντας την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ με στόχο να πέσει στην «μάχη» των Προημιτελικών του Basketball Champions League.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Χάποελ, την οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της, στο κλειστό γήπεδο «Pais Arena», με στόχο να κάνει το μπρέικ με το… καλημέρα.

Η Βασίλισσα θα ψάξει την αντίδραση καθώς μετά τις δύο ήττες από Προμηθέα και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Basket League, έχει «πληγωθεί» ο εγωισμός της και θέλει να «χτίσει» εκ νέου ψυχολογία.

Παράλληλα, συμπληρώνονται 55χρόνια από τον άθλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1968 και έτσι δημιουργείται άλλος ένας λόγος για να πάρει το «διπλό» στο Ισραήλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Καντζούρης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Κένι Ουίλιαμς επέστρεψε και έτσι το απουσιολόγιο παραμένει (σχεδόν) λευκό. Μεγάλος απόντας, ο Στρέλνιεκς για τον οποίο η σεζόν έχει τελειώσει.

Επομένως ο Έλληνας τεχνικός θα έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιβεβαιώσει την προϊστορία που την θέλει να κερδίζει την Χάποελ, μετρώντας 10 νίκες σε 14 ματς κόντρα στην ομάδα των Ιεροσολύμων.

Στο σημερινό ματς έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και γενικότερα στο Champions League, βλέποντας πως η πρόκριση στους «8» συνδυάστηκε με μία (σχετικά) καλή κλήρωση.

Επομένως, μία νίκη στο σημερινό ματς θα σημάνει ένα τεράστιο βήμα προς την πρόκριση στα Ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA.

Advertisement