Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, θα ταξιδέψει στο Βόλο για να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για το ματς με την τοπική ομάδα.
Η ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (05/04) αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League και εκτός απ’ τον κόσμο της, θα έχει στο πλευρό της και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, αποφάσισε να ταξιδέψει στον Βόλο για το συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να δώσει με την σειρά του, την δική του ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.
Η Ένωση έχει ένα δύσκολο και σημαντικό αγώνα στον Βόλο, που όπως φάνηκε στο χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην… μπλέξει σε περιπέτειες και γι’ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλει με την παρουσία του εκεί, να στηρίξει τους Κιτρινόμαυρους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement