Κυπελλούχος Αθηνών ο Μικρασιατικός! Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα επικράτησε 1-0 του Άρη Πετρούπολης και σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΑ στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Ο τελικός ήταν εξαιρετικός, με τον Άρη Πετρούπολης να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε πιο δυνατά και απειλούσε διαρκώς με Κορώνη, Αντωνακόπουλο και Τσατσαρή αλλά ο Μιχαλής ήταν εκεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ο Μικρασιατικός ισορρόπησε στο τελευταία δεκάλεπτο και είχε τη στιγμή του με τον Ραχήμ, με το 0-0 να μένει στην ανάπαυλα.
Σάμιος και Ψαραδέλης είχαν καλές ευκαιρίες για να δώσουν προβάδισμα στον Μικρασιατικό αλλά χωρίς να τα καταφέρουν, όπως και με τον Μαραγκουδάκη! Στο 71ο λεπτό δε, ο Ραχήμ είδε το τελείωμά του να σταματά στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σαπαλίδη επτά λεπτά μετά! Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε, αφού και ο Γκούφας στο 90’+2’ είδε τον Μιχελή να του στερεί το γκολ και την κούπα στον Άρη.
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου ο Σαπαλίδης με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζέλο στο 109’ έγραψε το 1-0. Ένα σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα και ο Μικρασιατικός κατέκτησε το Κύπελλο, με τον Άρη Πετρούπολης να μένει με άδεια χέρια.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement