
Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε στο σημερινό (21/5) υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ως εκ τούτου, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/5, θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία (πιθανότατα το Σάββατο 27/5), ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε το πού θα γίνει ο τελικός.
Βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου και δεν είναι γνωστή η ημέρα και η ημερομηνία, αλλά ούτε καν η… χώρα που θα διεκδικήσουν οι δύο φιναλίστ το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο. Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει ανάψει “κόκκινο” για το Πανθεσσαλικό, έστω και αν το αναφέρει η προκήρυξη, ενώ δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη.
Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ έχει απευθυνθεί σε χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία και μονάχα η τελευταία έχει απαντήσει θετικά, αλλά είναι το δυσκολότερο ταξίδι απ’ όλα. Εν ολίγοις, με τις εκλογές στις 21/5 και χωρίς έδρα, όλα είναι στον “αέρα” και στην Ομοσπονδία καλούνται να κινητοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση.
Μην ξεχνάμε πως το τριήμερο 19-21 Μαΐου διεξάγεται και το Final-4 της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την παρουσία του στο Κάουνας. Την ίδια ημέρα, λοιπόν, που διεξάγονται οι εκλογές στη χώρα μας, είναι προγραμματισμένος και ο τελικός.
Περισσότερα σε λίγο…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement