
Κρίσιμα κρίνονται τα επόμενα δύο 24ωρα για την περίπτωση του 18χρονου σούτιγνκ την απόκτηση του οποίου διεκδικούν πέραν της ΑΕΚ και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Τα πάντα όλα για τον νεαρό δίνει ο Μάκης Αγγελόπουλος
Όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924.gr, ο Εντίν Άτιτς αποτελεί διακαή πόθο για τον Μάκη Αγγελόπουλο και πλέον προσωπικό στοίχημα του να τον φέρει στην ΑΕΚ.
Ο διεθνής με τη Κ18 της Βοσνίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και στην Βασίλισσα τον έχουν «σταμπάρει» από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βόλου.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ασχολούνται εδώ και μέρες με το θέμα, και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στην ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που στο παιχνίδι της απόκτησης παίζουν και ευρωπαϊκά ονόματα, όπως αυτό της Ρεάλ και την Φενέρ.
Στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ αρέσουν τα δύσκολα. Δεν θα ησυχάσει αν δεν ντύσει τον Άτιτς στα κιτρινόμαυρα, με τα επόμενα δύο 24ωρα να είναι κρίσιμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement