
Σημαντικό σημερινό (12/03, 19:00, Cosmote Sport 1, AEK1924) ματς για την Ένωση στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», όπου σε περίπτωση νίκης – επί του Ολυμπιακού – γίνεται το μεγάλο φαβορί για το Πρωτάθλημα.
Τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Super League 1 απόψε, με την ΑΕΚ να υποδέχεται με… ανοιχτές αγκάλες τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αγώνας υψίστης σημασίας, καθώς με νίκη σήμερα η Ένωση θα κάνει (μεγάλο) άλμα προς το Πρωτάθλημα, αφήνοντας τον αντίπαλο στο -9 και θα «μάχεται» μόνο με τον Παναθηναϊκό.
Η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» αναμένεται να είναι – εκ νέου – καμίνι και να δώσει παλμό και ώθηση στους παίκτες της ΑΕΚ, προς τη νίκη. Όλα αυτά, ΜΟΝΟ με την φωνή του κόσμου, μακριά από παρατράγουδα που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιβάι Γκαρσία «έσπασε» κάθε προηγούμενο και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, μπαίνοντας την τελευταία στιγμή στην κιτρινόμαυρη αποστολή, αφήνοντας εκτός του Φαν Βέερτ.
Εκτός διαθέσιμων επιλογών για τον Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται ο τραυματίας Μαχαίρας, ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος και ο Τζαβέλλας, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος τραυματισμού για την απουσία του.
Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ γνωρίζουν την σημασία της σημερινής (19:00) αναμέτρησης και θέλουν να επαναλάβουν μία εμφάνιση, σαν αυτή που έφερε τον θρίαμβο στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Ολυμπιακός έρχεται πιο… υποψιασμένος και με περισσότερα «όπλα» στην φαρέτρα του Μίτσελ, ωστόσο η αρμάδα του Αλμέιδα δείχνει πως δεν μπορεί να χάσει στο ΝΑΟ.
ΑΠΑΝΤΕΣ με προσοχή στο γήπεδο. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη φωνή του κόσμου της και τίποτα παραπάνω, αποφεύγοντας κάθε πιθανότητα τιμωρίας ενόψει και των play-off που θα βγάλουν… Πρωταθλητή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement