Την λύση για να λυθεί το πρόβλημα τα καπνογόνα απ’ τους φίλους της ομάδας, φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ, τοποθετώντας ανεμιστήρες στις γωνίες του γηπέδου.
Ένα απ’ τα προβλήματα που απασχολούσαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ήταν η χρήση καπνογόνων των φίλων της ομάδας, τόσο στο θέμα υγείας, όσο και στο κομμάτι του ρυθμού του αγώνα και ιδιαίτερα της Ένωσης, μετά από κάποια επίτευξη γκολ.
Ωστόσο, φαίνεται την λύση του προβλήματος θα την δώσουν οι ανεμιστήρες που τοποθετήθηκαν στις δυο γωνίες του γηπέδου για αρχή και μπροστά απ’ το πέταλο των οργανωμένων.
Συγκεκριμένα, οι επιδαπέδιοι ανεμιστήρες θα αναλάβουν να σπρώχνουν τον καπνό έξω απ’ το γήπεδο και να μην κάθεται εντός αγωνιστικού χώρου.
Δείτε φωτογραφίες:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement