Ακόμα ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προφυλακίστηκε σήμερα Τετάρτη (22/2). Σε συμπληρωματική απολογία καλείται και ο προφυλακιστέος, Ηλίας Μίχος.
Προφυλακιστέος
κρίθηκε ακόμα ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 27χρονο άνδρα, τον οποίο έχει κατονομάσει το κορίτσι στην κατάθεση του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ένας ακόμα κατηγορούμενος, 40 ετών, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.
Νωρίτερα, ακόμα ένας κατηγορούμενος προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.
Ακόμα δύο κατηγορούμενοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τα επόμενα εικοσιτετράωρα, μεταξύ των οποίων και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (24/2).
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμπληρωματική απολογία καλείται και ο Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2023.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement