Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, υπό την επίβλεψη του Νίκου Γεωργέα, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Η ενημέρωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ:
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύσσωμο το προσωπικό και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των επτά τμημάτων καλωσόρισαν και τυπικά το 2023.
Ο Υπεύθυνος Διοίκησης Νίκος Γεωργέας επέβλεψε τη διαδικασία και ευχήθηκε στα παιδιά και στους υπάλλήλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα.
Τα τυχερά φλουριά «έπεσαν» στους προπονητές της Κ19 Γενναίο Καραχάλιο και της Κ15 Φώτη Παπαπαναγή και στους ποδοσφαιριστές Ανδρικόπουλο (Κ19) Βαλκάνη (Κ17) Γεωργίου (Κ15) Ποντίκη (Κ14) Ιωσηφίδη (Κ13) Πάλλη (Κ12) και Μιχαλόπουλο (Κ11-10).
Η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ: