18.2
23:59

Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Ξέσπασε με τριάρα και παρέμεινε μόνη δεύτερη (vid)

AEK1924.gr team
Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Ξέσπασε με τριάρα και παρέμεινε μόνη δεύτερη (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ, η οποία λύγισε με 3-1 την Ουντινέζε στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και σκαρφάλωσε ξανά μόνη στη δεύτερη θέση και στο +3 από τη συμπολίτισσα, Μίλαν.

Οι «νερατζούρι» άργησαν να βρουν τις λύσεις που έψαχναν απέναντι στην Ουντινέζε, όμως τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-1, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Serie A, τρεις βαθμούς μπροστά από τη Μίλαν.

Η Ίντερ προηγήθηκε στο 20′ με τον Λουκάκου να εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο Ντάμφρις, όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ισοφαρίστηκε από τον Λόβριτς.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχασε αρκετές ευκαιρίες και… αγχώθηκε πως δεν θα βρει το πολυπόθητο γκολ, ωστόσο τελικά ο Μιχιταριάν έδωσε τη λύση στο 73′, για να έρθει ο Λαουτάρο Μαρτίνες και να κλειδώσει το τρίποντο στο 89′.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement