
Με τον Λεβάν Σενγκέλια να επιστρέφει μετά την ποινή την οποία εξέτισε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα παραταχθεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό (19/2, 19:30) ο Παναιτωλικός.
Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου για το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας, ενώ μπήκε και ο Μαλής.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google
Εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Ανέστης, αλλά και οι Αλέξανδρος Βοΐλης, Νάντρει Νταγκό και Αντώνης Στεργιάκης.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:
Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Κοντογιάννης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO