
Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει να φέρει εις πέρας η Βασίλισσα σήμερα (18/02, 15:45, ΕΡΤ3, ΑΕΚ1924) αντιμετωπίζοντας το επικίνδυνο Περιστέρι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος. Χωρίς Μίτσελ και Μάιλς η ΑΕΚ.
Δια πυρός και σιδήρου προκρίθηκε η ΑΕΚ από του Πανιωνίου στα Προημιτελικά του θεσμού, παρουσιάζοντας ξανά κακό πρόσωπο.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε, καρδιοχτύπησε, όμως στο φινάλε ήταν εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση στους «4».
Σήμερα η αποστολή – πέρα αντιπάλου – έγινε ακόμα πιο δύσκολη, με τις απουσίες να αυξάνονται. Ακίλ Μίτσελ και Αϊζάια Μάιλς τίθενται εκτός διαθεσίμων επιλογών.
Έτσι, κόντρα στο επικίνδυνο Περιστέρι, η Βασίλισσα δεν θα έχει ετοιμοπόλεμους δυο δυνατά… χαρτιά, με τους Μάντσεν, Κόνιαρη και Μαυροειδή να είναι οι υπόλοιποι απόντες του Καντζούρη.
Η ΑΕΚ έχει καταφέρει μέσα στην σεζόν να κάνει το απόλυτο από της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, κάτι που θέλει να διατηρήσει, γνωρίζοντας πως σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη «μάχη» κόντρα στο Περιστέρι.
Στόχος δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, πέρα από τη νίκη για την Ένωση, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στον μεγάλο τελικό.