Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή.
Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους και να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο υπαίτιος γηπεδούχος, Ατρόμητος, για τα κοντά δοκάρια στο Περιστέρι και να πάει σύμφωνα με τον κανονισμό και όχι με την κωμικοτραγική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
Η Ένωση με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.
Ωστόσο, στην ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωράει σε κατά μέτωπο επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας ότι επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέχονται τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους και δηλώνουν την αγανάκτηση τους, λέγοντας “Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!’
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ
Νέα Φιλαδέλφεια, 14 Φεβρουαρίου 2023
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.
Δηλώνουμε την αγανάκτηση μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement