Ο Έλληνας αρχηγός της Βασίλισσας μίλησε για μία ΑΕΚ διεκδικήτρια τίτλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το Final-8.
Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος «τρέχει» το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από την έναρξη του Final-8
Για αυτό μίλησε ο Δημήτρη Μαυροειδής, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί τίτλους και αυτό πάει να κάνει στο Ηράκλειο.
Οι δηλώσεις Μαυροειδή:
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη γιορτή, το Final 8. Είναι γιορτή του μπάσκετ. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό. Το Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικό. Τα πάντα κρίνονται σε ένα παιχνίδι.
Εμείς το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν. Σαν ΑΕΚ θα είμαστε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να παλεύουμε για τίτλους και νίκη. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement