05.2
23:23

Ρόμπα και στην… Αραβία: «Ένα γήπεδο στην Ελλάδα είχε πιο κοντά δοκάρια»!»

AEK1924.gr team
Ρόμπα και στην… Αραβία: «Ένα γήπεδο στην Ελλάδα είχε πιο κοντά δοκάρια»!»

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι το γήπεδο του Ατρόμητου, είχε πιο κοντά δοκάρια και αναβλήθηκε το ματς με την ΑΕΚ γι’ αυτό τον λόγο.

Μέχρι την… Αραβία έφτασε η χάρη της Ελλάδας και του γηπέδου του Περιστερίου, καθώς η ιστοσελίδα  aljazeera φιλοξενεί το θέμα και αναφέρει την είδηση.

«Αναβολή αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω διαφοράς ύψους των δύο τερμάτων! Ο αγώνας της πρωτοπόρου ΑΕΚ Αθηνών με τον Ατρόμητο για την ελληνική Super League ακυρώθηκε, αφού οι διαιτητές επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε διαφορά στα ύψη των δύο τερμάτων. Παρά τις προσπάθειες και την καθυστέρηση του αγώνα για μιάμιση ώρα, το πρόβλημα δεν λύθηκε».

Ακόμα και οι… Άραβες, δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν για την είδηση στην Ελλάδα με τα κοντά δοκάρια σε γήπεδο της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Το ρεζίλι διεθνώς συνεχίζεται…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->