01.2
12:30

Αποφόρτιση ο Μουκουντί – «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Φερνάντες

AEK1924.gr team
Αποφόρτιση ο Μουκουντί – «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Φερνάντες

Ο Καμερουνέζος στόπερ ΑΕΚ προφυλάχθηκε και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ατομικό ο Φερνάντες που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς Κυπέλλου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης και να προφυλάσσονται, απ’ τα συνεχόμενα ματς, που έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Κροάτης στόπερ ακολούθησε και μέρος του κανονικού προγράμματος, καθώς ένιωθε καλύτερα.

Απ’ την άλλη ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Πάολο Φερνάντες, που όλα δείχνουν ότι θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά… τρέχει να προλάβει το ματς Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό την επόμενη Πέμπτη (09/02) στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Απ’ εκεί και έπειτα, εκτός παραμένει ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement