29.1
23:18

AEK: «Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Β. Ελλάδα ή κάπου εδώ γύρω»

AEK1924.gr team
AEK: «Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Β. Ελλάδα ή κάπου εδώ γύρω»

Η ΑΕΚ έσπευσε να πάρει θέση για την αστεία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης για την διαιτησία με αφορμή την φάση με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Γρήγορα πήρε θέση η ΑΕΚ ώστε να απαντήσει στην ανακοίνωση του Άρη περί διαιτησίας και έβαλε στο στόχαστρο τον πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικό του OPEN, ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.

Η θέση της ΑΕΚ είναι πως «υπάρχει απορία για το πως ήταν διαιτητής σε αγώνες της Super League μέχρι πριν από λίγο καιρό, έχοντας τόσο ελλιπή κατάρτιση για τους κανονισμούς».

Όσο για την ανακοίνωση του Άρη που καταφέρεται εναντίον των Μπένετ και Αυγενάκη για τον Πορτογάλο διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ η θέση της Ένωσης είναι πως «όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement